Zoekt u vakmensen voor de interieurbouw van uw kantoor, zorg- of onderwijsinstelling? Onze interieurbouwers realiseren al jaren de meest spectaculaire interieurs voor de zakelijke markt. Van enkele meubelstukken tot een complete inrichting. Altijd proberen we uw verwachtingen te overtreffen, met afwerking tot in het kleinste detail. Zo kunt u jarenlang genieten van uniek werkcomfort.

Wij hebben de mogelijkheid om uw nieuwe interieur in virtual reality te presenteren. Om dit te kunnen doen maken we eerst 3D tekeningen van uw interieur. Het komt ook vaak voor dat er al 3D tekeningen zijn van de architect of aannemer. Ook deze kunnen wij aan u presenteren in virtual reality. Zo loopt u vooraf door uw nieuwe winkel of ruimte. Een unieke mogelijkheid om de kleinste details te perfectioneren.

Wij werken veel samen met ontwerpers, architecten en aannemers. We zorgen altijd voor een soepel traject met een vaste contactpersoon. Onze praktijkervaring helpt ons in een vroeg stadium om uw ontwerp nog verder te perfectioneren. Tot in het kleinste detail denken we verder en begeleiden we uw project naar een succes!

Particulier interieur

Op zoek naar een maatwerk interieur of meubel voor uw woning? Onze interieurbouwers helpen graag uw droom te verwezenlijken.

Alles over particulier interieur

Horeca interieur

Het interieur van uw horecazaak is één van de belangrijkste visitekaartjes. Het bepaald de sfeer van uw bedrijf. Onze vakmensen helpen u graag.

Bekijk de horeca mogelijkheden

Retail interieur

Al jaren maken wij de meest uiteenlopende interieurs voor winkels. Met aandacht tot in het kleinste detail denken wij met u na over unieke oplossingen.

Meer over retail interieur

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met een van onze vakmensen. Zij adviseren u graag.

Bel +31 (0)497 336 094

Stuur een mail

Adres

Interia B.V.
Den Belleman 9
5571 NR Bergeijk
Nederland

Volg ons