Wij creëren een spetterend interieur voor uw winkel. Wij weten namelijk dat het interieur de sfeer van uw winkel bepaald en daarmee ook de verkopen. Al jaren maken wij de meest uiteenlopende interieurs voor winkels. Met aandacht tot in het kleinste detail denken wij met u na over unieke oplossingen. Uw vaste contactpersoon werkt volgens planning en zorgt ervoor dat uw winkel weer zo snel mogelijk open kan.

Uniek aan onze aanpak is dat we uw nieuwe interieur in virtual reality kunnen presenteren. Zo loopt u vooraf virtueel door uw nieuwe winkel en krijgt u een idee van de winkelervaring. Natuurlijk is het ook een mogelijkheid om in dit vroege stadium zaken op te merken en aan te passen. Kortom; ervaar uw nieuwe winkel voordat deze geproduceerd wordt.

Of het nu gaat om één winkel of een totaalconcept voor meerdere filialen, wij zorgen dat alles tot in detail klopt. Uw vaste contactpersoon denkt met u mee over unieke oplossingen voor uw winkel. Onze praktijkervaring helpt ons zo in een vroeg stadium om uw ontwerp nog verder te perfectioneren. Tot in het kleinste detail denken we verder en begeleiden we uw project naar een succes!

Particulier interieur

Op zoek naar een maatwerk interieur of meubel voor uw woning? Onze interieurbouwers helpen graag uw droom te verwezenlijken.

Alles over particulier interieur

Zakelijk interieur

Zoekt u vakmensen voor de interieurbouw van uw kantoor, zorg- of onderwijsinstelling? Wij realiseren de meest spectaculaire interieurs voor de zakelijke markt. .

Lees meer over zakelijk interieur

Horeca interieur

Het interieur van uw horecazaak is één van de belangrijkste visitekaartjes. Het bepaald de sfeer van uw bedrijf. Onze vakmensen helpen u graag.

Bekijk de horeca mogelijkheden

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met een van onze vakmensen. Zij adviseren u graag.

Bel +31 (0)497 336 094

Stuur een mail

Adres

Interia B.V.
Den Belleman 9
5571 NR Bergeijk
Nederland

Volg ons