Bent u op zoek naar een maatwerk meubel in uw woning, een thuiskantoor of een nieuwe keuken? Onze interieurbouwers helpen graag uw droom te verwezenlijken. Met onze ervaring kunnen we verwachtingen overtreffen. Onze interieurs zijn afgewerkt tot in het kleinste detail, bedoeld om u jarenlang wooncomfort te bieden.

Samen gaan we de wensen voor uw interieur of meubel bespreken. Onze ontwerper laat u diverse materialen en handigheidjes ervaren. Ook wordt uw interieur volledig in 3D uitgewerkt. Dit ontwerp kunnen we aan u presenteren in virtual reality. Zo loopt u vooraf door uw nieuwe interieur en ervaart u het optimaal, zelfs voordat het geproduceerd is.

Na het inmeten van uw ruimte, gaan onze vakmensen aan de slag in onze moderne werkplaats. Op de meest geavanceerde machines produceren we uw interieur tot in het kleinste detail. Zelfs als onze vakmensen uw nieuwe interieur komen plaatsen, proberen we met onze passie uw verwachtingen te overtreffen. Zo heeft u jarenlang woongenot tot in het kleinste detail.

Zakelijk interieur

Zoekt u vakmensen voor de interieurbouw van uw kantoor, zorg- of onderwijsinstelling? Wij realiseren de meest spectaculaire interieurs voor de zakelijke markt. .

Lees meer over zakelijk interieur

Horeca interieur

Het interieur van uw horecazaak is één van de belangrijkste visitekaartjes. Het bepaald de sfeer van uw bedrijf. Onze vakmensen helpen u graag.

Bekijk de horeca mogelijkheden

Retail interieur

Al jaren maken wij de meest uiteenlopende interieurs voor winkels. Met aandacht tot in het kleinste detail denken wij met u na over unieke oplossingen.

Meer over retail interieur

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met een van onze vakmensen. Zij adviseren u graag.

Bel +31 (0)497 336 094

Stuur een mail

Adres

Interia B.V.
Den Belleman 9
5571 NR Bergeijk
Nederland

Volg ons