We zoeken een echte vakman met passie voor de interieurbouw.

Wie zijn wij?

Interia B.V. verzorgt het ontwerp, de begeleiding en realisatie van interieurs voor zowel bedrijven, instellingen als particulieren. Wij zijn een klein team van echte
vakmensen en maken graag mooie projecten in onze
eigen werkplaats.

Wie ben jij?

Een echte vakman met passie voor de interieurbouw. Je hebt de nodige jaren werkervaring in deze branche diploma voor tekenaar is geen must. Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken, je bent gedreven en je werkt nauwkeurig. Kortom: jij bent iemand met oog voor het kleinste detail, denkt graag mee en wilt meegroeien met het bedrijf.

Wat gaan we doen?

Je gaat aan de slag om mooie projecten te maken vanaf de assemblage tot aan de montage. Denk hierbij aan de werkvoorbereiding, planning, inkoop materialen, calculatie en technische tekeningen uitwerken. Vergeet ook niet de coördinatie van projecten, het werken met PaletteCAD, Proteus en de samenwerking met de rest van het team.

Wat krijg je ervoor?

  • Naast een uitdagende functie voor 37,5 uur ook uitzicht op een vast dienstverband.
  • Van je hobby je werk maken is natuurlijk nóg leuker als er een marktconform salaris tegenover staat.
  • Een langdurige samenwerking betekent dat je bij ons pensioen opbouwt voor je oude dag.
  • Maar het belangrijkste: mooie projecten maken in een leuk en gezellig team van echte vakmensen!

Wil je meer weten of heb je interesse? Bel +31 (0)497 336 094 of mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) ons gerust!

Particulier interieur

Op zoek naar een maatwerk interieur of meubel voor uw woning? Onze interieurbouwers helpen graag uw droom te verwezenlijken.

Alles over particulier interieur

Zakelijk interieur

Zoekt u vakmensen voor de interieurbouw van uw kantoor, zorg- of onderwijsinstelling? Wij realiseren de meest spectaculaire interieurs voor de zakelijke markt. .

Lees meer over zakelijk interieur

Horeca interieur

Het interieur van uw horecazaak is één van de belangrijkste visitekaartjes. Het bepaald de sfeer van uw bedrijf. Onze vakmensen helpen u graag.

Bekijk de horeca mogelijkheden

Retail interieur

Al jaren maken wij de meest uiteenlopende interieurs voor winkels. Met aandacht tot in het kleinste detail denken wij met u na over unieke oplossingen.

Meer over retail interieur

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met een van onze vakmensen. Zij adviseren u graag.

Bel +31 (0)497 336 094

Stuur een mail

Adres

Interia B.V.
Den Belleman 9
5571 NR Bergeijk
Nederland

Volg ons