Wij verzorgen het ontwerp, de begeleiding en de realisatie van interieurs voor particulieren, kantoren, horeca en retail. Ook ontwerpen van ontwerpers, architecten en aannemers begeleiden wij tot in het kleinste detail. Onze praktijkervaring helpt ons in een vroeg stadium om uw interieur nog verder te perfectioneren. De aandacht gaat zowel uit naar een gedegen voorbereiding als de uiteindelijke productie van de opdracht. Zo kunnen wij kwaliteit leveren die u verwachtingen overtreft.

Elk project begint met een vrijblijvend gesprek. Met de ideeën van dit gesprek kunnen we een 3D tekening uitwerken. De te gebruiken materialen worden vervolgens door u gekozen. Vervolgens wordt het plan uitgewerkt in productietekeningen, welke we ook in virtual reality aan u kunnen presenteren. Als alles door u is goedgekeurd maken we een productie- en montageplanning. In onze werkplaats gaan we vervolgens aan de slag om uw kwalitatief hoogstaand product te produceren.

Steeds meer klanten kiezen er voor om het gehele project door ons te laten coördineren. Zo kunnen wij de kwaliteit van uw interieur garanderen. We hebben een groot netwerk opgebouwd van professionals. Samen met hen kunnen wij zorgen voor een vloeiend en vlot verlopend project. Door op deze manier te werken voorkomen we teleurstellingen en heeft u in een kort mogelijke tijd uw nieuwe interieur. Daarnaast beschikken wij over een eigen werkplaats, waarin vakmensen met de modernste machines uw plannen omzetten in een kwalitatief hoogstaand product.

Particulier interieur

Op zoek naar een maatwerk interieur of meubel voor uw woning? Onze interieurbouwers helpen graag uw droom te verwezenlijken.

Alles over particulier interieur

Zakelijk interieur

Zoekt u vakmensen voor de interieurbouw van uw kantoor, zorg- of onderwijsinstelling? Wij realiseren de meest spectaculaire interieurs voor de zakelijke markt. .

Lees meer over zakelijk interieur

Horeca interieur

Het interieur van uw horecazaak is één van de belangrijkste visitekaartjes. Het bepaald de sfeer van uw bedrijf. Onze vakmensen helpen u graag.

Bekijk de horeca mogelijkheden

Retail interieur

Al jaren maken wij de meest uiteenlopende interieurs voor winkels. Met aandacht tot in het kleinste detail denken wij met u na over unieke oplossingen.

Meer over retail interieur

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met een van onze vakmensen. Zij adviseren u graag.

Bel +31 (0)497 336 094

Stuur een mail

Adres

Interia B.V.
Den Belleman 9
5571 NR Bergeijk
Nederland

Volg ons