Het interieur van uw horecazaak is één van de belangrijkste visitekaartjes. Het bepaald de sfeer van uw bedrijf. Wij realiseren al jaren de meest uiteenlopende interieurs voor de horeca. Natuurlijk met onze aandacht voor het kleinste detail, maar ook door actief met u mee te denken over oplossingen waar u vaak zelf niet aan dacht. Van bruin cafe tot loungebar, van cafetaria tot chique restaurant. Alles volgens een duidelijke planning en met uw vaste contactpersoon.

Nadat het nieuwe interieur van uw horecazaak is uitgetekend in 3D. Hebben wij de unieke mogelijkheid om dit aan u te presenteren in virtual reality. U kunt dan vooraf virtueel door uw nieuwe zaak lopen. Zo heeft u een unieke mogelijkheid om uw interieur te ervaren voordat deze geproduceerd wordt. Een uitgelezen mogelijkheid om de kleinste details te perfectioneren.

We begrijpen heel goed dat het geld kost als uw horecazaak gesloten is. Daarom verzorgt uw vaste contactpersoon vooraf een duidelijke planning. Ook alle werkzaamheden van onderaannemers kunnen we hierin meenemen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en kan uw nieuwe zaak op de afgesproken datum open.

Particulier interieur

Op zoek naar een maatwerk interieur of meubel voor uw woning? Onze interieurbouwers helpen graag uw droom te verwezenlijken.

Alles over particulier interieur

Zakelijk interieur

Zoekt u vakmensen voor de interieurbouw van uw kantoor, zorg- of onderwijsinstelling? Wij realiseren de meest spectaculaire interieurs voor de zakelijke markt. .

Lees meer over zakelijk interieur

Retail interieur

Al jaren maken wij de meest uiteenlopende interieurs voor winkels. Met aandacht tot in het kleinste detail denken wij met u na over unieke oplossingen.

Meer over retail interieur

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met een van onze vakmensen. Zij adviseren u graag.

Bel +31 (0)497 336 094

Stuur een mail

Adres

Interia B.V.
Den Belleman 9
5571 NR Bergeijk
Nederland

Volg ons